Footer

Info
Bij Landgenoten
Verblijven bij Land- en Taalgenoten, overal ter wereld
Over Ons

De website ‘Bij Landgenoten’ biedt een overzicht van Belgen en Nederlanders die actief zijn in het (buitenlands) toerisme en – waar ook ter wereld – een B&B of hotel uitbaten, een vakantiewoning of villa te huur aanbieden, een camping of restaurant runnen, of reizen aanbieden of begeleiden. ‘Bij Landgenoten’ is geen boekingssite – alle reservaties gebeuren rechtstreeks bij de eigenaars.

Maar dit is nog niet alles. Elk jaar brengt Bij Landgenoten een gedrukt magazine uit waarin een reeks topadresjes bij land- en taalgenoten zijn opgenomen. Het magazine is steevast een hebbeding voor de échte fans en wordt verdeeld via de post én op de ‘Bij Landgenoten On Tour’ events. Op deze events organiseert Bij Landgenoten steevast ook een wedstrijd waarbij één of meerdere verblijven bij land- of taalgenoten te winnen vallen.

Deze website geeft een overzicht van alle ‘Bij Landgenoten On Tour’ events in de aanloop van het toeristisch seizoen 2022. Per event kun je zien welke eigenaars persoonlijk aanwezig zijn. Zo kun je er live kennis maken met de personen die jou zonder enige twijfel een prachtvakantie zullen bezorgen.

Bij Landgenoten Magazine