Casa Eleonora

Casa Eleonora (Portugal – Algarve) is een moderne en lichte villa die erg goed gelegen is in een rustige en residentiële buurt op 10 minuten stappen van de levendige Marina van Lagos waar je allerlei bars en restaurantjes vindt en op 10 minuten wandelen van het grootste strand van Lagos, namelijk Meia Praia waar je veel watersporten kan doen en heerlijke lange strandwandelingen maken en genieten van de zonsopgang.

Lagos is een kleine authentieke en gezellige stad die een rijke geschiedenis heeft. Lagos is zeer populair maar tegelijkertijd nog een goed bewaard geheim zodoende dat je geen gevoel van massatoerisme krijgt. 

Er is heel veel open ruimte in en rondom Lagos zodoende dat je in je eigen bubbel kan blijven zonder enig probleem. Er zijn ook heel veel stranden in de buurt met elk zijn eigen aantrekkingspunten. Sardienen zijn hier erg lekker maar je zal nooit als een sardientje in een blik op het strand hoeven te liggen.  

De ligging van Casa Eleonora is een goede uitvalsbasis om zowel Lagos zelf als de omgeving van Lagos te verkennen. De westelijke Algarve heeft een zeer mooie natuur waarin je prachtige wandelingen en fietstochten kan maken. De oceaan is alomtegenwoordig.

Van hieruit kan je ook heel makkelijk de rest van de Algarve verkennen als zowel uitstappen maken naar de bekende westkust. 

Vanop het terras heb je in de verte zicht op de Atlantische Oceaan en op sommige dagen kan je de zee zelfs effectief horen. De sfeer is zeer relaxed en ideaal om tot rust te komen.

Casa Eleonora telt 4 kamers met elk een eigen bad- of douchekamer ingericht met natuurlijke materialen en nieuwe, comfortabele bedden.

In de tuin kan je heerlijk relaxen met een boek onder een palmboom of genieten van de zon rond het zwembad, al dan niet met een goed glas Portugese wijn. ’s Avonds kan je kiezen om één van de talrijke restaurants te verkennen of je kan ’s morgens zelf verse vis gaan kiezen in de vismijn en deze klaarmaken op de BBQ. 

Gegevens Standhouder
Bij Landgenoten Magazine
Ontmoet deze Standhouder
Je kan deze standhouder persoonlijk ontmoeten op volgend(e) event(s).
Afgelopen
04/03/2022
Het Vakantiesalon van Antwerpen is terug vanaf 2022 onder de naam Vakantie Expo. Vakantie Expo staat voor meer beleving, meer keuze, meer service en vooral meer inspiratie! Schrijf 4, 5 en 6 maart 2022 alvast in je agenda, want één...