Casa Tartufo

Benjamin en Sabine heten je graag van harte welkom in de wereld van Casa Tartufo, sinds juni 2007 hun landgoed, gelegen bij het oude stadje Sassoferrato, in het prachtige heuvellandschap van Le Marche, op 578 meter hoogte en op circa 30 kilometer van de prachtige brede (kindvriendelijke) stranden van de Adriatische zee. Casa Tartufo bevat alle ingrediënten voor een onvergetelijke Italië vakantie.

Ben je een liefhebber van overnachten in de natuur? In dat geval heten Benjamin en Sabine je van harte welkom op hun schaduwrijke kleine camping, die is gelegen in hun truffel boomgaard. De kleine camping biedt zowel ruimte voor de eigen tent als de camper of vouwwagen. Ook verhuren ze bijzonder stijlvolle en compleet ingerichte safaritenten, voor wie het puur natuur met luxe wil combineren.

Wie op zoek is naar comfortabele en sfeervolle appartementen in Italië, is hier aan het juiste adres. Met maar liefst zes ruime appartementen voor twee tot acht personen is er plek voor iedereen. De appartementen hebben een ruime woonkamer, een volledig ingerichte keuken, slaapkamer(s), een moderne badkamer en airco/verwarming. De appartementen in Italië hebben een fabelachtig panoramisch uitzicht over glooiende velden en heuvels, van Le Marche tot aan de Adriatische zee!

Casa Tartufo beschikt sinds 2018 over een nieuw (groter, 181 m²) zwembad. Daarnaast is de camping uitgebreid naar 22 kampeerplaatsen en is daar een geheel nieuw camping-sanitair voor gebouwd. Tevens zijn er privé badkamers, die te huur zijn.

Casa Tartufo is geopend van 1 april t.e.m. 1 november.

Foto van de Standhouder
Gegevens Standhouder
Bij Landgenoten Magazine
Ontmoet deze Standhouder
Je kan deze standhouder persoonlijk ontmoeten op volgend(e) event(s).
Afgelopen
04/03/2022
Het Vakantiesalon van Antwerpen is terug vanaf 2022 onder de naam Vakantie Expo. Vakantie Expo staat voor meer beleving, meer keuze, meer service en vooral meer inspiratie! Schrijf 4, 5 en 6 maart 2022 alvast in je agenda, want één...