EMventure

Wil je Zweden ontdekken? Dan is Småland de perfecte startplaats! Hier ontdek je Zweden zoals je het kent uit de films van Astrid Lindgren: kleine dorpjes met rode huisjes, meren om in te zwemmen en bossen vol met bessen. EMventure is een buitensport centrum en focust op de verhuur van kano’s en mountainbikes. Maar EMventure biedt ook begeleide activiteiten met o.a. rotsklimmen, death-ride, enz.

EMventure  baat ook Kröken uit, een familiepension met 4 familiekamers, elk met 2 slaapkamers, Een slaapkamer met dubbelbed voor de ouders en een kamer met 3 enkel bedden. Daarnaast zijn er nog 2 vakantiewoningen. Åkershult op 2 km van de basis met alle comfort en 3 slaapkamers en Kvarnamo – een blokhut in de bossen zonder elektriciteit en stromend water. Maar deze laatste heeft een echte Finse sauna. Ook Kröken beschikt over een echte Finse sauna en een hot tub.

Ronny is afkomstig uit België en heeft 30 jaar ervaring als gids, zowel in Zweden en Finland. Hij starte EMventure in 1999, renoveerde de 200 jaar oude hoeve en bouwde eigenhandig het gastenverblijf met 8 kamers.

Magali is afkomstig uit Frankrijk en zij zorgt vooral voor de lekkere maaltijden.

Foto van de Standhouder
Gegevens Standhouder
Bij Landgenoten Magazine
Ontmoet deze Standhouder
Je kan deze standhouder persoonlijk ontmoeten op volgend(e) event(s).
Afgelopen
04/03/2022
Het Vakantiesalon van Antwerpen is terug vanaf 2022 onder de naam Vakantie Expo. Vakantie Expo staat voor meer beleving, meer keuze, meer service en vooral meer inspiratie! Schrijf 4, 5 en 6 maart 2022 alvast in je agenda, want één...