Jadore Safaris

Koen & Katja zijn een Belgisch koppel. Met hoofdzetel in Arusha (Tanzania) organiseren ze sinds 2020 reizen en safari’s in Oost-Afrika (Kenia, Oeganda, Malawi). Jadore Safaris biedt Nederlandstalige en/of Engelstalige begeleide individuele privé reizen. Van low budget met tent en kok tot decadente luxe reizen, of fiets- en boottochten tot zelfs ballonvluchten.

Afrika is net zo beroemd onder safari-lovers als onder degenen die zich willen vermaken op het strand. De Indische Oceaan en het strand op Zanzibar zijn uitgegroeid tot ‘s werelds meest bezochte strandvakantiebestemmingen. Twee verschillende vakantieconcepten, totaal anders, maar die Jadore Safaris ook zeer goed weet te combineren.

DE safari-bestemming bij uitstek is Tanzania, omdat je er voor het spotten van wilde dieren gewoon méér kwaliteit, kwantiteit en meer diversiteit vind. Om alles zelf te gaan beleven kan je alvast eerst eens gaan kijken op de website of de regelmatige updates op Facebook bewonderen.

Koen & Katja bieden hun klanten de mogelijkheid om vóór en na het safari-avontuur een nacht bij hen te verblijven (met ontbijt of andere maaltijden in functie ven de vlucht). Ze kunnen ook slechts 6 mensen een kamer aanbieden.

“Ik heb nooit geweten van een ochtend in Afrika toen ik wakker werd dat ik niet gelukkig was.”
Ernest Hemingway

Foto van de Standhouder
Gegevens Standhouder
Bij Landgenoten Magazine
Ontmoet deze Standhouder
Je kan deze standhouder persoonlijk ontmoeten op volgend(e) event(s).
Afgelopen
04/03/2022
Het Vakantiesalon van Antwerpen is terug vanaf 2022 onder de naam Vakantie Expo. Vakantie Expo staat voor meer beleving, meer keuze, meer service en vooral meer inspiratie! Schrijf 4, 5 en 6 maart 2022 alvast in je agenda, want één...
Gepland
13/01/2023
Dé vakantiebeurs in het hartje van West-Vlaanderen met 6.000 m2 inspiratie dankzij meer dan 100 exposanten op vlak van toerisme, vrije tijd, vakantie, wandelen, fietsen, B&B, vliegtuigreizen, autovakanties, motorhomes, kamperen, 55+ actieve vakanties, groepsreizen, etc. Je kan de Vakantiebeurs elke...