Kaukasus Speciaal

Kaukasus Speciaal is dé referentie voor wie Armenië en Georgië op zijn authentiekst wil ervaren. Kaukasus Speciaal organiseert rondreizen om deze landen in het hart van de Kaukasus en zijn inwoners op een meer persoonlijke manier te leren kennen. Een afwisseling van cultuur en natuur.

De deelnemers logeren bij gastgezinnen en genieten er van vriendschap en gastvrijheid, proeven van de overheerlijke keuken en feesten met dans en muziek. Je maakt ondermeer kennis met het hippe en bruisende Yerevan en ontdekt de charmes van de romantische en zonovergoten rozenstad Tbilisi.

Naast culturele uitstappen krijgen natuurwandelingen ruimschoots aandacht. In Armenië beklimmen de liefhebbers in de sneeuw de hoogste berg van het land. Wandelingen door bergwoestijnen, canyons, vele kloven en ravijnen maken indruk. In Georgië bezoek je de rijkelijk versierde kerken en kathedralen, geniet je van de gezelligheid van Tbilisi, proef je wijn in wijnkelders en wandel je in het hart van de Kaukasus. Een heel unieke ervaring…

De initiatiefnemers van Kaukasus Speciaal zijn Karel Van de Rostyne en Lucie Badasian, die van Armeense afkomst is.

Het oorspronkelijke doel was om de uitzonderlijke troeven van Armenië meer bekend te maken in België. Tegelijkertijd kreeg de familie van Lucie, die nog steeds in Armenië woont, samen met andere Armeniërs de kans om via het bieden van logement, vervoer etc. iets bij te verdienen. Hoewel sinds 2000 de groepspreis elk jaar doorging, zijn de doelstellingen niet gewijzigd. Voor de initiatiefnemers blijft het een niet commercieel initiatief, waarbij ze vrijwillig de taak op zich nemen om de reizigers voor, tijdens en na de reis te begeleiden, waardoor ze op een vlotte en aangename wijze de reis kunnen maken.

Ook voor advies rond een privéreis op maat naar Armenië en Georgië, zowel voor logement als voor uitstappen, kun je bij Kaukasus Speciaal terecht.

Foto van de Standhouder
Gegevens Standhouder
Bij Landgenoten Magazine
Ontmoet deze Standhouder
Je kan deze standhouder persoonlijk ontmoeten op volgend(e) event(s).
Afgelopen
04/03/2022
Het Vakantiesalon van Antwerpen is terug vanaf 2022 onder de naam Vakantie Expo. Vakantie Expo staat voor meer beleving, meer keuze, meer service en vooral meer inspiratie! Schrijf 4, 5 en 6 maart 2022 alvast in je agenda, want één...