La Grange de Bronzeau

La Grange de Bronzeau is een authentieke hoeve met aanpalende schuur, waar Jan & Kristien 4 gastenkamers in hebben ondergebracht. De accommodatie is idyllisch gelegen in een klein gehucht op het echte Franse platteland.

Haute-Vienne in de Limousin, is een zeer landelijke, heuvelachtige streek met tal van mogelijkheden voor de natuurliefhebber. De regio is zeer geliefd bij fietsers en wandelaars, die dan ook worden verwend met door Jan & Kristien uitgestippelde fiets- en wandelroutes. Ook mountainbikers (alle niveaus) en motorrijders die graag rondtoeren, komen volop aan hun trekken.

De kamers worden dagelijks schoongemaakt. Het beddengoed wordt 1x per week gewisseld, de handdoeken naar behoefte. Alle kamers beschikken tevens over gratis draadloos internet. Handdoeken voor aan het zwembad zelf mee te brengen, kunnen eventueel ook ter plaatse gehuurd worden.

Een uitgebreid ontbijtbuffet is altijd inbegrepen in de kamerprijs en ‘s avonds verwennen Jan & Kristien je met een heerlijk 4-gangendinner.

Deze regio van de Limousin kenmerkt zich door de vele meren en riviertjes met natuurhelder water waar menig sportvisser zijn hart kan ophalen.

Foto van de Standhouder
Gegevens Standhouder
Bij Landgenoten Magazine
Ontmoet deze Standhouder
Je kan deze standhouder persoonlijk ontmoeten op volgend(e) event(s).
Gepland
13/01/2023
Dé vakantiebeurs in het hartje van West-Vlaanderen met 6.000 m2 inspiratie dankzij meer dan 100 exposanten op vlak van toerisme, vrije tijd, vakantie, wandelen, fietsen, B&B, vliegtuigreizen, autovakanties, motorhomes, kamperen, 55+ actieve vakanties, groepsreizen, etc. Je kan de Vakantiebeurs elke...
Gepland
21/01/2023
De Noord-Limburgse Vakantiebeurs is een organisatie van Pasar NLV en vindt plaats in Hamont. In 2023 zal de beurs voor de eerste keer verspreid over twee dagen plaatsvinden, meer bepaald op zaterdag 21 januari vanaf 13.30u tot 18.00u en op...