Les Parfums du Midi

Logeren bij Vlamingen in het zuiden van Frankrijk, dat kan in Les Parfums du Midi bij Marie-Anne Vanseveren en Geert Vandekerkhove.

Deze familiale B&B ligt aan de rand van het dorpje Saint-Victor-de-Malcap in de Gard op de grens met de Ardèche. Een streek met heel wat mogelijkheden. Uitstapjes naar steden als Nîmes, Uzès, Avignon of het wereldberoemde Pont du Gard. Tochtjes maken en zwempartijtjes houden langs de Gorges van de Ardèche en de Cèze. Wandelen langs rustige of avontuurlijke wegen, verrassende fietstochtjes. Wat dacht je van een boomklimparcours of avontuurlijk kanovaren, het kan allemaal in deze prachtige omgeving. Of gewoon rustig genieten aan het verwarmde zwembad.

‘s Avonds is er mogelijkheid om gezellig te tafelen aan de table d’hôte en ervaringen uit te wisselen met de andere gasten. Voor kinderen is een speciale menu voorzien.

In Les Parfums du Midi vind je alles om er een geslaagde vakantie van te maken.

Foto van de Standhouder
Gegevens Standhouder
Bij Landgenoten Magazine
Ontmoet deze Standhouder
Je kan deze standhouder persoonlijk ontmoeten op volgend(e) event(s).
Gepland
13/01/2023
Dé vakantiebeurs in het hartje van West-Vlaanderen met 6.000 m2 inspiratie dankzij meer dan 100 exposanten op vlak van toerisme, vrije tijd, vakantie, wandelen, fietsen, B&B, vliegtuigreizen, autovakanties, motorhomes, kamperen, 55+ actieve vakanties, groepsreizen, etc. Je kan de Vakantiebeurs elke...