Nuestro Cielo

Nuestro Cielo is een prachtig landhuis gelegen op een rustige locatie in Andalusië, met een spectaculair uitzicht op het natuurpark “El Torcal”. Je wordt hier verwelkomd op één van de prachtige terrassen of aan het zwembad met een glas lekkere cava of een goed Belgisch biertje. Andalusië ligt letterlijk aan uw voeten.

Met een stevig ontbijt laten we de dag goed beginnen onder de Spaanse morgenzon.

Het huis bestaat uit 4 gastenkamers met ieder zijn apart terrasje, douche en toilet. Bij minder mooi weer kun je terecht in een gezellig gemeenschappelijke salon. Daar kan men bij een lekker glaasje (bier of wijn) gezellig babbelen of een goed boek lezen.

Het huis is gerestaureerd in de typische Andalusische stijl, plafonds met houten balken en mooie terracotta tegels. Miranda Innes restaureerde destijds het huis dat de naam kreeg Casa Miranda. Zij is schrijfster van het boek “Getting to Manana”, waarin ze het leven in Casa Miranda beschrijft.

Dé troef van Nuestro Cielo is het uitzicht van tientallen kilometer in de vier windrichtingen. Ver weg van alle straatlawaai maar toch dicht genoeg bij alle geneugten des levens.

Nuestro Cielo ligt op ongeveer 35 minuten van de luchthaven van Malaga A-45 richting Cordoba. Villanueva de la Concepcion en Antequera zijn de dichtstbijzijnde steden. Het dorp Pastolero waar men alle voorzieningen heeft (bakker, twee bars, restaurants) ligt op 5 minuten rijden. In Villanueva de la Concepcion heeft men ook alles van nutsvoorzieningen.

Gegevens Standhouder
Bij Landgenoten Magazine
Ontmoet deze Standhouder
Je kan deze standhouder persoonlijk ontmoeten op volgend(e) event(s).
Gepland
13/01/2023
Dé vakantiebeurs in het hartje van West-Vlaanderen met 6.000 m2 inspiratie dankzij meer dan 100 exposanten op vlak van toerisme, vrije tijd, vakantie, wandelen, fietsen, B&B, vliegtuigreizen, autovakanties, motorhomes, kamperen, 55+ actieve vakanties, groepsreizen, etc. Je kan de Vakantiebeurs elke...
Gepland
21/01/2023
De Noord-Limburgse Vakantiebeurs is een organisatie van Pasar NLV en vindt plaats in Hamont. In 2023 zal de beurs voor de eerste keer verspreid over twee dagen plaatsvinden, meer bepaald op zaterdag 21 januari vanaf 13.30u tot 18.00u en op...