Portugal Pure

Portugal Pure verhuurt een vakantiehus aan de Zilverkust en een vakantieappartement in de Algarve. De nadruk ligt op charme, rust, natuur en zee.

Quinta Charlotte is een authentieke, compleet gerenoveerde hoeve die dateert uit 1903. In de bossen, op 500 meter van de Atlantische Oceaan is dit vakantiehuis gelegen tussen twee schitterende badplaatsen, het mondaine Foz do Arelho en het populaire Sao Martinho do Porto. Quinta Charlotte biedt plaats aan 9 gasten.

De hoeve bevindt zich op een boogscheut van de oceaan, vlakbij de badplaats Sao Martinho do Porto en het beeldschone Foz do Arelho. Wereldstad Lissabon is met 90 kilometer op minder dan een uur rijden verwijderd. Nog dichterbij ligt het middeleeuwse, volledig ommuurde Obidos.

Een schitterende vakantiebeleving voor de gasten staat voorop. Gastvrijheid en kleinschaligheid zijn de grootste troeven van Portugal Pure. Daarbij kan je rekenen op de authenticiteit en het comfort van de charmante woningen, stuk voor stuk gelegen op de allermooiste plaatsjes.

Foto van de Standhouder
Gegevens Standhouder
Bij Landgenoten Magazine