Uva española

Uva española (Spanje, Andalusië) is een traditionele, goed bereikbare finca met alle moderne comfort (wifi, airco, zwembad, …).

De casita heeft 2 slaapkamers met ensuite badkamer, ingerichte keuken en privéterras. Deze kan volledig gehuurd worden, maar de kamers kunnen ook in B&B-formule met ontbijt geboekt worden. Vanaf 2020 worden 2 nieuwe bijkomende kamers aangeboden in B&B-formule.

Uva española beschikt over een privézwembad, tuin en verschillende terassen waar het aangenaam vertoeven is.

Elke ochtend zorgt Harry voor een lekker ontbijt met zelfgebakken brood en lokale producten. Ook kan je een aantal keer per week aan tafel schuiven en wordt een lekker menu op tafel getoverd. Andalusië is immers het paradijs voor iedereen die van lekker eten en drinken houdt. Groenten, fruit, vis, vlees, … op lokale marktjes zijn om duimen en vingers af te likken. In elk dorpje vind je ook gezellige tapasbars en lekkere restaurantjes. Ideaal om even halt te houden voor een gastronomische pauze. Ingrid & Harry verklappen je graag hun lievelingsplekjes in de regio.

De finca is gelegen op 10 minuten van de autosnelweg waardoor de mooie steden, natuurgebieden en witte dorpjes van Andalusië kunnen bezocht worden.

Zowel voor een relaxvakantie, een sportieve vakantie als een culturele vakantie is dit een perfect adresje.

Foto van de Standhouder
Gegevens Standhouder
Bij Landgenoten Magazine